פיצוי נזיקי בגין אלימות פיזית מינית ונפשית
בית המשפט לענייני משפחה פסק למרשתנו פיצוי נזיקי בגין אלימות פיזית מינית ונפשית סך של 550,000 ₪ . בימ"ש למשפחה פסק לטובת מרשתנו פיצוי בסך
לחצ/י על כל תחום להרחבת קריאה ופסקי דין רלוונטיים של משרדנו
עריכת צוואות, הסכמים בין יורשים, ניהול תיקי ירושה וניהול עיזבון – למשרדנו ניסיון בניסוח ועריכת צוואות (כולל צוואות הדדיות בין בני זוג) וכן הסכמים בין יורשים. כמו כן למשרדנו ניסיון רב בניהול תיקי ירושה לרבות תקיפת צוואה והגנה על צוואה ואף ניסיון רב בניהול תיקי עיזבון.
משרדנו זכה בפסק דין שבו בוטלה צוואה הדדית, ראה בהרחבה על פסק דין תקדימי.
משרדנו זכה בפסק דין שבו הוכרה צוואה שאושרה על ידי נוטריון שלא היה רשום כנוטריון במועד הצוואה. ראה בהרחבה על פסק דין תקדימי זה.
בית המשפט לענייני משפחה פסק למרשתנו פיצוי נזיקי בגין אלימות פיזית מינית ונפשית סך של 550,000 ₪ . בימ"ש למשפחה פסק לטובת מרשתנו פיצוי בסך
משרדינו זכה בפסק דין בבימ"ש המחוזי שקבע כי מרשתנו שהיתה עקרת בית זכאית לסך של 350,000 ₪ עבור חלקה במוניטין של בעלה שהינו איש תחזוקה.
ביהמ"ש לענייני משפחה הורה על השבת כספים למרשנו אשר שהשקיע בנכסי הצד השני, למרות קיומו של הסכם ממון להפרדה רכושית. תמ"ש 47285-03-11 פלוני נ' פלונית
בית המשפט העליון אישר פסק דין שבו ייצגנו אשה שהגרוש שלה קבע השתתפות אב במדור ארבעה ילדים עומדת על שני שליש, דהיינו : 66% .